Saturday, 30 June 2012

Aien Azmyy :')


Hi, this is my best friend. Her name is Nur Ain Binti Azmy. Beautiful, right? hahahaha! Dia lah satu satunya kawan perempuan yg aku ada and dialah kawan yg paling baik pernah aku ada. Tak ku sangka tak ku duga. Hahaha ;DD Bila aku sedih dia sentiasa ada buat aku. Thanks Aienn :) Sejak dia dah pergi Melaka, aku dah jarang contact dia. Maklumlah orang tengah sambung belajar mestilah selalu busy kan? Hmmm it's okay. Aien imissyouu somuchh :( Bila kau nak cuti panjang? Cepatlah balik sinii? Aku teringin nak jumpa kau doe. Serious aku rindu kau gemok :p Rindu yg teramat sangat lah hahaha! Kau cepat cepatlah balik sini k. Hehehe :p I hope you okay in there :)